THE SMART TRICK OF دکتر سل THAT NOBODY IS DISCUSSING

The smart Trick of دکتر سل That Nobody is Discussing

The smart Trick of دکتر سل That Nobody is Discussing

Blog Article

بیماری سل واگیردار است و اگر به موقع تشخیص داده و درمان نشود، می‌تواند منجر به مرگ فرد مبتلا و سرایت آن به دیگران شود. اگر تابه‌حال به این بیماری مبتلا شده‌اید یا با فرد مبتلا در تماس بودید، از شما خواهش می‌کنیم تجربیات خود را با ما و خوانندگان این مطلب به اشتراک بگذارید.

برای اینکه بیشتر با این بیماری آشنا شوید، با ما همراه باشید. در این مطلب سعی کرده‌ایم بیماری سلیاک را در مطلبی خلاصه عنوان کنیم.

سازمان جهانی بهداشت و بنیاد بیل و ملیندا گیتس در حال ارائه کمک‌های مالی به تهیه یک آزمون تشخیصی سریع برای استفاده در کشورهای با درآمد پایین و متوسط هستند.

شرکت آدوراطب موفق به دریافت جایزه‌ی بهترین عملکرد مالی در بین توزیع کنندگان ش...

در ادامه این مقاله قصد داریم به‌طور کامل به این سؤال پاسخ دهیم که «بیماری سل چیست؟». همچنین راه‌های تشخیص و درمان این بیماری را بررسی می‌کنیم.

بیماری ریوی مزمن، یکی دیگر از عوامل خطرساز قابل توجه است. بیماری سیلیکوز خطر را حدوداً ۳۰ برابر می‌کند.

هنگام خرید برچسب‌های روی مواد غذایی را با دقت بخوانید باید از مواد غذایی بسته‌بندی‌شده اجتناب کرد مگر این که بر روی آن عنوان بدون گلوتن برچسب شده‌باشد یا این که عناصر حاوی گلوتن در آن نباشد.

علیرضا افتخاری مرد هزار چهره موسیقی ایران کنار دختران جذابش+ عکس و بیوگرافی

بیماری سلیاک به حالتی گفته می‌شود که بیماری سل و علائم آن در آن فرد مبتلا در مواجهه با گلوتن، دچار حمله‌ی خودایمنی می‌شود. در این حمله سلول‌های ایمنی بدن به بافت‌های خود فرد حمله می‌کنند.

در اینجا یک مرور کلی از غذاهایی که حاوی گلوتن یا بدون گلوتن هستند می‌کنیم. از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های حاوی گلوتن زیر باید همیشه اجتناب کنید:

دنبال رژیم غذایی مناسب برای بیماری سلیاک هستی؟ حتما با دکتر سلیاک مشورت کن.

در سال ۲۰۱۰، هند بالاترین تعداد کل موارد ابتلا به سل در سراسر جهان را داشت. یکی از دلایل، مدیریت ضعیف این بیماری توسط بخش مراقبت‌های بهداشتی خصوصی بود.

ریزش مو در آقایان و خانم ها امری طبیعی است؟ آیا راه درمانی وجود دارد؟

درمان سل از آنتی‌بیوتیک‌ها برای از بین بردن باکتری‌ها استفاده می‌کند. درمان مؤثر سل مشکل است که به دلیل ساختار غیرمعمول و ترکیب شیمیایی دیواره سلولی میکوباکتریومی می‌باشد. دیواره سلولی داروها را بیرون نگه می‌دارد و باعث می‌شود که بسیاری از آنتی‌بیوتیک‌ها بی‌اثر شوند.[۷۲] دو آنتی‌بیوتیکی که بیشترین استفاده را دارند ایزونیازید و ریفامپیسین هستند و درمان می‌تواند ماه‌ها ادامه یابد.[۴۲] در درمان سل نهفته معمولاً تنها از یک آنتی‌بیوتیک استفاده می‌شود.[۷۳] بیماری سل فعال به منظور کاهش خطر ایجاد مقاومت در برابر آنتی‌بیوتیک در باکتری با ترکیبی از چند آنتی‌بیوتیک بهتر درمان می‌شود.

Report this page